Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji - v nadaljevanju ZIZRS - je združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije, izbranih s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, ter tvorijo mrežo izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji.

Organizacije oziroma izvajalci zaposlitvene rehabilitacije so ustanovili ZIZRS z namenom, da se zagotovi skladno in učinkovito opravljanje skupnih zadev v skupnem interesu njenih članov.
NOVICE
Projekt ZaVse/4All je namenjen zmanjševanju pomembnega problema, ki se kaže v družbi na področju enakih možnosti in diskriminacije ranljivih skupin.
Izvajal se bo od februarja 2019 do marca 2020 v različnih krajih po vsej Sloveniji. Projekt sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.
Projekt izvajajo ZIZRS, Slovenska filantropija in Zavod Vozim.
ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke