Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji - v nadaljevanju ZIZRS - je združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije, izbranih s strani Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, ter tvorijo mrežo izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji.

Organizacije oziroma izvajalci zaposlitvene rehabilitacije so ustanovili ZIZRS z namenom, da se zagotovi skladno in učinkovito opravljanje skupnih zadev v skupnem interesu njenih članov.

NOVICE

Spoštovane, spoštovani!
Obveščamo vas, da je enodnevni seminar iz koledarja izobraževanj ZIZRS za leto 2021 na temo »Načini in metode dela z gluhimi in naglušnimi na področju zaposlitvene rehabilitacije in zaposlovanja gluhih« preložen na termin v decembru in sicer 9. decembra 2021.  Seminar  bo glede na aktualne razmere predvidoma na daljavo.
Seminar predviden za december na temo »Kako do boljše motivacije: motivacijski intervju« pa bo organiziran v drugi polovici meseca januarja 2022.

Seminar ZIZRS 9. 12. 2021

Skupni koledar izobraževanj 2021


ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke