Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2016Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije je na podlagi javnega natečaja in skladno s Pravilnikom o letnih nagradah za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov (Uradni list RS, št. 18/17 in 23/17 – popr.), prvič podelilo letne nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov. Prejemnikom letne nagrade so bile podeljene listine, s katero so pridobili pravico do uporabe promocijskega logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE.

Nagrade za dobro prasko pri zaposlovanju invalidov v letu 2016 s pravico do uporabe logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE sta prejela:


Listina in pravica do uporabe logotipa  INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE je bila podeljena tudi petim delodajalcem, največjim zaposlovalcem invalidov v letu 2014, prejemnikom posebnega priznanja v okviru projekta Zmoremo. Listino so prejeli delodajalci:

  • MERCATOR d.d.,
  • POŠTA SLOVENIJE d.o,o.,
  • GORENJE d.d.,
  • UNIOR d.d. 
  • KRKA d.d..

Prejemniki nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov so podjetja, ki so dokazala, da so invalidi ob je ustrezni podpori in priložnostih pomembni člani posameznega delovnega kolektiva. S tem je Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti simbolno podprlo delodajalce, ki prispevajo k temu, da se zaposlovanje invalidov na odprtem trgu dela ne zmanjšuje.

Letne nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2016 so bile podeljene na tradicionalnih Dnevih poklicne in zaposlitvene rehabilitacije – REHA dnevih 2017, ki so bili 26. in 27. septembra 2017 v Kongresnem centru Portus v Portorožu. Letne nagrade oziroma listine je podelila ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti dr. Anja Kopač Mrak.


ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke