Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2017 


Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije je na podlagi javnega natečaja in skladno s Pravilnikom o letnih nagradah za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov (Uradni list RS, št. 18/17 in 23/17 – popr.) drugič podelilo letne nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov. Prejemnikom letne nagrade je bila podeljena listina, s katero so pridobili pravico do uporabe promocijskega logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE.

Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov v letu 2017 s pravico do uporabe logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE so prejeli:

  • CENTERNORMA, predelava lesa, d. o. o. (v skupini male družbe);
  • EUROBOX, proizvodnja in trgovina, d. o. o. (v skupini srednje družbe);
  • DOBROVITA, družba za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d. o. o. (v skupini invalidska podjetja);
  • ŽELVA, podjetje za usposabljanje in zaposlovanje invalidov, d. o. o. (v skupini invalidska podjetja).

Prejemniki nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov so podjetja, ki so dokazala, da so invalidi ob ustrezni podpori in priložnostih pomembni člani posameznega delovnega kolektiva. S tem ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti simbolno podpira delodajalce, ki prispevajo k temu, da se zaposlovanje invalidov na odprtem trgu dela ne zmanjšuje.

Letne nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2017 so bile podeljene na tradicionalnih Dnevih poklicne in zaposlitvene rehabilitacije – REHA dnevih 2018, ki so bili 25. in 26. septembra 2018 v Kongresnem centru Portus v Portorožu. Listine je podelila Breda Božnik, državna sekretarka na ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke