Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2019Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije je na podlagi javnega natečaja in skladno s Pravilnikom o letnih nagradah za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov (Uradni list RS, št. 18/17 in 23/17 – popr.) četrtič podelilo letne nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov. Prejemnikom letne nagrade je bila podeljena listina, s katero so pridobili pravico do uporabe promocijskega logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE.

Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov v letu 2019 s pravico do uporabe logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE so prejeli:


Prejemniki nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov so podjetja, ki so dokazala, da so invalidi ob ustrezni podpori in priložnostih pomembni člani posameznega delovnega kolektiva. S tem Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti simbolno podpira delodajalce, ki prispevajo k temu, da se zaposlovanje invalidov na odprtem trgu dela ne zmanjšuje.

Letne nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2019 so bile podeljene na XIX. tradicionalnih Dnevih poklicne in zaposlitvene rehabilitacije – REHA dnevih 2020, ki so bili 29. in 30. septembra 2020 v Kongresnem centru Portus v Portorožu. Letne nagrade oziroma listine je podelil minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj.
ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke