Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2020


Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Republike Slovenije je na podlagi javnega natečaja in skladno s Pravilnikom o letnih nagradah za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov (Uradni list RS, št. 18/17 in 23/17 – popr.) petič podelilo letne nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov. Prejemnikom letne nagrade je bila podeljena listina, s katero so pridobili pravico do uporabe promocijskega logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE.

Nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov v letu 2020 s pravico do uporabe logotipa INVALIDOM PRIJAZNO PODJETJE so prejeli:

  • Bohinj ECO Hotel, Sustainable Hospitality Development, družba za upravljanje d.o.o. (v skupini mikro in male družbe),
  • ZAUPANJE invalidsko podjetje za zaključna in obrtna gradbena dela d.o.o. (v skupini invalidska podjetja),
  • N&N trgovsko in storitveno podjetje d.o.o. (v skupini invalidska podjetja).

Prejemniki nagrade za dobro prakso na področju zaposlovanja invalidov so podjetja, ki so dokazala, da so invalidi ob ustrezni podpori in priložnostih pomembni člani posameznega delovnega kolektiva. S tem Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti simbolno podpira delodajalce, ki prispevajo k temu, da se zaposlovanje invalidov na odprtem trgu dela ne zmanjšuje.

Letne nagrade za dobro prakso pri zaposlovanju invalidov za leto 2020 so bile podeljene na XX. tradicionalnih Dnevih poklicne in zaposlitvene rehabilitacije – REHA dnevih 2021, ki so bili 28. in 29. septembra 2021 v Kongresnem centru Portus v Portorožu. Letne nagrade oziroma listine je podelil mag. Cveto Uršič, državni sekretar Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke