ZAPOSLITVENIM CENTROM!


Skladno z dogovorom med Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavodom zaposlitvenih centrov in ZIZRS vas vljudno vabimo na osnovno strokovno izobraževanje iz Programa izobraževanja za strokovne delavce v invalidskih podjetjih in zaposlitvenih centrih.
Program izobraževanja vključuje štiri obvezne module s temeljnimi izhodišči s katerimi bodo udeleženci pridobili osnovno usposobljenost za delo na področju zaposlovanja invalidov oziroma invalidskega varstva. Program izobraževanja se bo izvedel v treh zaporednih enodnevnih seminarjih v enem mesecu, po isti dan v tednu. Vsebina izobraževalnega programa za posamezni dan ter dodatna obrazložitev izvedbe izobraževanja je objavljena na spletni strani ZIZRS.

Izvedba tridnevnega strokovnega izobraževanja v oktobru 2022 bo:

  • v sredo, dne 5. oktober 2022 - od 9.00 do 15.00 ure modul A;
  • v sredo, dne 12. oktober 2022 - od 9.00 do 15.00 ure modul B;
  • v sredo, dne 19. oktober 2022 - od 9.00 do 15.00 ure modul C in D.

Vse tri dni bo strokovno izobraževanje v Ljubljani, v prostorih Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – SOČA, Linhartova 51, predavalnica v IV. nadstropju.

PRIJAVA IN ODJAVA UDELEŽBE


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 30. septembra 2022. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

KOTIZACIJA IN PLAČILO


Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (brez DDV) za posamezen dan strokovnega izobraževanja. Kotizacija za posameznega udeleženca, ki se prijavi na vse tri dni strokovnega izobraževanja znaša 250,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo in strokovno gradivo.

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcem in sodelavcem.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke