ZAPOSLITVENIM CENTROM!


Skladno z dogovorom med Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Zavodom zaposlitvenih centrov in ZIZRS vas vljudno vabimo na osnovno strokovno izobraževanje iz Programa izobraževanja za strokovne delavce v invalidskih podjetjih in zaposlitvenih centrih.

Program izobraževanja vključuje štiri obvezne module s temeljnimi izhodišči s katerimi bodo udeleženci pridobili osnovno usposobljenost za delo na področju zaposlovanja invalidov oziroma invalidskega varstva. Program izobraževanja se bo izvedel v treh zaporednih enodnevnih seminarjih v enem mesecu, po isti dan v tednu. Vsebina izobraževalnega programa za posamezni dan ter dodatna obrazložitev izvedbe izobraževanja je objavljena na spletni strani ZIZRS.

Izvedba tridnevnega strokovnega izobraževanja v novembru 2021 bo:

  • v sredo, dne 10. november 2021 - od 9.00 do 15.00 ure modul A;
  • v sredo, dne 17. november 2021 - od 9.00 do 15.00 ure modul B;
  • v sredo, dne 24. november 2021 - od 9.00 do 15.00 ure modul C in D.

Vse tri dni bo strokovno izobraževanje preko ZOOM platforme.

PRIJAVA IN ODJAVA UDELEŽBE


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 5. novembra 2021. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.
Prosimo vas, da ob prijavi navedete e-naslov, na katerega boste odzivni, saj vam bomo na ta naslov poslali potrebne podatke za prijavo v ZOOM platformo.

KOTIZACIJA IN PLAČILO


Kotizacija za posameznega udeleženca je 90,00 € (brez DDV) za posamezen dan strokovnega izobraževanja. Kotizacija za posameznega udeleženca, ki se prijavi na vse tri dni strokovnega izobraževanja znaša 220,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo in strokovno gradivo.
Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcem in sodelavcem.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke