SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2022. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Vsebina enodnevnega seminarja je: »KAKO DELOVATI V URGENTNIH SITUACIJAH – infarkti, epilepsija, sladkorna bolezen, dušenje, težave z dihanjem in drugo«.

Na tokratnem seminarju bomo predstavili vsebine, ki se nanašajo na urgentne primere v zaposlitveni rehabilitaciji. Predstavljeni bodo načini dela, ko se strokovni delavci soočajo z oživljanjem, motnjami zavesti, dušenjem, krvavitvami, poškodbami, nenadnimi naglimi obolenji in poslabšanji kroničnih obolenj. Vsebine, ki bodo predstavljene, bodo povezane s srčnimi zastoji, nezavestjo, dušenjem, poškodbami hrbtenice, poškodbami zaradi električnega toka, opeklinami, kemičnimi opeklinami, poškodbami oči, bolečinami v prsih, težkim dihanjem, alergijami, možganskimi krvavitvami, bolečinami v trebuhu in poslabšanji kroničnih stanj, kot so sladkorna bolezen, epilepsija in nujna stanja v psihiatriji. Na seminarju bo mogoče tudi aktivno sodelovanje strokovnih delavcev (vprašanja, komentarji, dileme).

Enodnevni seminar bo v četrtek, 16. junija 2022 od 9.00 do 14.50 ure, v Mariboru, v prostorih URI Soča, Čufarjeva cesta 5.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

PRIJAVA IN ODJAVA UDELEŽBE


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 14. junija 2022. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

KOTIZACIJA IN PLAČILO


Kotizacija za posameznega udeleženca je 120,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 100,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, strokovno gradivo ter napitke v odmorih.
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).
Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke