SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2021. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Vsebina enodnevnega seinarja je: »ERGONOMIJA IN PRILAGODITVE DELOVNIH MEST«.

Ergonomija je znanstvena disciplina, ki se ukvarja z oblikovanjem od človeka ustvarjenega umetnega okolja v skladu s človekovimi potrebami. Z upoštevanjem načel ergonomije, varnosti in zdravja pri delu ter prilagajanja delovnega mesta zagotavljamo, da ne prihaja do nepotrebnih zdravstvenih težav, ali pa se že obstoječe dodatno ne poslabšajo. Na ustreznem delovnem mestu bo delavec ohranjal svojo polno delovno zmožnost na daljši rok ter bo pri delu učinkovit. Ergonomsko oblikovano delovno mesto zagotavlja tudi varnost in spodbuja človekove sposobnosti. Izobraževanje vključuje preplet dveh sklopov, ergonomija in prilagoditve delovnih mest, s katerimi bodo udeleženci nadgradili in pridobili znanja za delo na področju zaposlitvene rehabilitacije in zaposlovanja invalidov. Izobraževanje bo podkrepljeno s konkretnimi primeri iz prakse oziroma s povzetkom dobrih praks iz zaposlitvene rehabilitacije.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 20. maja 2021 od 9.00 do 14.50 ure, preko aplikacije Zoom.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 17. maja 2021. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 90,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 70,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d.

Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcem.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke