SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar – iz kataloga izobraževanj ZIZRS za strokovne delavce v letu 2021, ki ga organiziramo skupaj z Zbornico delovnih terapevtov Slovenije – strokovno združenje. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja v organizaciji ZIZRS za strokovne delavce, ki so osvojili specifična znanja v dodiplomskem študiju in zaključili visokošolsko izobraževanje za delovne terapevte.

Tema enodnevnega seminarja je: »DELOVNA TERAPIJA IN ZAPOSLITVENA REHABILITACIJA«.

V okviru izobraževanja za delovne terapevte bodo tokrat predstavljene metode in pristopi, ki jih delovni terapevti lahko uporabljajo tudi pri svojem delu na področju poklicne in zaposlitvene rehabilitacije. Uvodoma bo predstavljen instrument za ocenjevanje komunikacijsko interakcijskih spretnosti. Nadalje bo predstavljen pristop, ki se je izkazal kot zelo uporaben pri otrocih v procesu učenja. Nato bo predstavljena ocenjevalna metoda za zgornjo okončino ter vprašalnik, ki ga delovni terapevti pogosto uporabljamo za oceno funkcije roke. V zadnjem delu bo predstavljen delovno terapevtski ocenjevalni pripomoček, ki poskuša celostno opredeliti funkcioniranje posameznika in njegov napredek pri sodelovanju v dejavnostih.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 21. oktobra 2021 od 9.00 do 15.00 ure, preko ZOOM platforme.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 19. oktobra 2021. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 80,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d..
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!
ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke