SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2022. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Tema enodnevnega seminarja je: »UPORABA RAZLIČNIH TERAPIJ IN ZAPOSLITVENA REHABILITACIJA«. V okviru teme je predvidena predstavitev geštalt terapije, vedenjsko kognitivne terapije ter logoterapije in eksistencialne psihoterapije.

Namen enodnevnega seminarja je posredovanje osnov izbranih terapevtskih smeri. Te bodo skupaj z uporabnimi primeri iz prakse strokovnim delavcem, ki se pri svojem delu srečujejo z uporabniki s težavami na področju duševnega zdravja olajšale vsakodnevno strokovno delo.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 26. maja 2022 od 9.00 do 15.00 ure, v prostorih B&B izobraževanje in usposabljanje, Letališka cesta 16a, 1000 Ljubljana.
Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi. 

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 24. maja 2022. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 120,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 100,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, gradivo, ki ga bodo prejeli udeleženci. Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11). Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcem.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke