SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2022. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Tema enodnevnega seminarja je: »USPOSABLJANJE STROKOVNIH DELAVCEV ZA IZVAJANJE MOTIVACIJSKEGA INTERVJUJA«.

Namen enodnevnega seminarja je posredovanje znanja, potrebnega za odkrivanje in krepitev motivacije posameznika za odgovornosti za lastno zdravje in delovno sposobnost, istočasno pa prispeva k optimalnemu vključevanju v delovni proces. Motivacijski intervju je definiran kot direktiven na posameznika osredotočen svetovalni stil, ki ima namen spodbuditi spremembo vedenja tako, da uporabniku pomaga raziskati in razrešiti njegovo ambivalentnost oziroma gre za svetovalno veščino, ki omogoča uporabnikom, da se zavedo svojih lastnih, zdravih motivov, potrebnih za odločitev o spremembi vedenja.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 27. januarja 2022 od 9.00 do 14.50 ure, preko ZOOM platforme.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur.

Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 24. januarja 2022. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 120,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 100,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, gradivo, ki ga bodo prejeli udeleženci. Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11). Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!
ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke