SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2023. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Vsebina enodnevnega seminarja je: »TEŽAVE V DUŠEVNEM ZDRAVJU – OBRAVNAVA IN MREŽA PODPORE«.

Med ključnimi načeli odličnosti v zaposlitveni rehabilitaciji, so celostna obravnava posameznika, multidisciplinarni pristop ter močna vpetost v mrežo podpore in pomoči, ki je na voljo v skupnosti. Prav tako je ena glavnih nalog zaposlitvene rehabilitacije, da je usmerjena v razvoj in nenehno izboljševanje ter hitro odzivanje na spremembe v družbi.

Današnje izobraževanje izpostavlja samo nekaj izmed najbolj aktualnih izzivov na področju duševnega zdravja, kot so mladi, fibromialgija in osebnostne motnje. In hkrati ponuja nekaj možnosti, kako nasloviti omenjene izzive: dobre prakse obravnav ter mreže pomoči in podpore v skupnosti.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 30. marec 2023 od 9.00 do 14.50 ure, v živo v Ljubljani, v prostorih Centerkonture d.o.o., Dunajska cesta 5 (1. nadstropje) ali preko ZOOM platforme.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

PRIJAVA IN ODJAVA UDELEŽBE


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 27. marca 2023. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

KOTIZACIJA IN PLAČILO


Kotizacija za posameznega udeleženca je 140,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 110,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, strokovno gradivo ter napitke v odmorih.
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke