SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2019. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Tema enodnevnega seminarja je: »PODPORNO DELOVNO OKOLJE ZA OSEBE Z MAS«.

V program zaposlitvene rehabilitacije se vključuje vse več odraslih in mladostnikov z motnjami avtističnega spektra (MAS). Udeleženci izobraževanja bodo pridobili vpogled v prepoznavo in psihološko obravnavo oseb z MAS ter specifičnih izzivih, ki jih le-tem prinašajo običajne življenjske situacije. V kasnejši odrasli dobi se MAS lahko pridružijo tudi druge duševne motnje, kar bomo v predavanju dodatno osvetlili. Zato je potrebno upoštevati specifiko pri komuniciranju ter pridobiti informacije o podporni mreži za osebe z MAS, ki se preko različnih projektov razvija in prevzema stičišča za srečevanje oseb ter njihovih svojcev in lokalne skupnosti. Skupnostno delo, ki je usmerjeno v oblikovanje podporne mreže, z namenom opolnomočenja osebe ter učenja socialnih veščin za premagovanje primanjkljajev, je namreč ključno za končni uspeh pri delovnem vključevanju. Izobraževanje bo podkrepljeno s primeri iz prakse oziroam s povzetkom dobrih praks iz zaposlitvene rehabilitacije oseb z MAS.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 17. oktobra v Mariboru v prostorih OZARA d.o.o., Ulica heroja Šaranoviča 27.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 14. oktobra 2019. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 80,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, strokovno gradivo ter napitke v odmorih.
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke