SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2020. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Tema enodnevnega seminarja je: »SAMOCOACHING TER STRATEGIJA ZA RAZUMEVANJE IN NASLAVLJANJE NEZAVEDNE PRISTRANOSTI«.

Samocoaching je alternativna oblika tradicionalnemu coachingu. Gre za tehniko, ki nas preko zastavljanja pravih vprašanj sili v osredotoč anje, samousmerjanje, razvijanje zmožnosti distanciranja od problema in nudi način reševanja kateregakoli delovnega ali osebnega izziva. Hitre odloč itve so najbolj »nevarne« v č asu, ki zahteva od nas kreativnost, fleksibilnost in prilagajanje. Spoznali bomo delovanje naše nezavedne pristranosti, ki je najbolj naravni del č loveških možganov. Predvidevanja so plod pradavnega, nezavednega dela naših možganov odloč itve so ponujene, še preden jih sprejmemo. Izobraževanje je namenjeno strokovnim delavcem v zaposlitveni rehabilitaciji in drugim strokovnim delavcem, ki poznajo specifike oseb s posameznimi zdravstvenimi ovirami, poznajo različ ne komunikacijske tehnike, prilagajajo delovna mesta in podobno.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 23. januarja 2020 v Ljubljani, v prostorih Univerzitetnega rehabilitacijskega inštituta RS – SOČA, Linhartova 51, predavalnica v IV nadstropju.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Predvideno število udeležencev je do 25 oseb. Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijava na udeležbo je možna preko spletne prijavnice (klik) najkasneje do 17. januar 2020. Odjava udeležbe se posreduje po elektronski pošti na naslov: zizrs@siol.net najkasneje tri dni pred dogodkom.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 80,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, gradivo, ki ga bodo prejeli udeleženci ter napitke v odmorih.

Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcem.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke