SPOŠTOVANE IN SPOŠTOVANI!


Vabimo vas na enodnevni seminar iz Koledarja ZIZRS za izvedbo izobraževanj za strokovne delavce s področja zaposlitvene rehabilitacije v letu 2019. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja za vse strokovne delavce v organizaciji ZIZRS.

Vsebina enodnevnega seminarja je: »SPREMEMBE NA TRGU DELA, TRENDI NA PODROČJU ZAPOSLOVANJA IN STORITVE NA TRGU DELA«.

V okviru seminarja se bomo seznanili z aktualnimi družbenimi pojavi, ki so usmerjevalci sprememb na trgu dela (globalizacija, digitalizacija, robotizacija, avtomatizacija, demografske spremembe), poklici prihodnosti, kot tudi potrebnimi veščinami in kompetencami za uspešno nastopanje na trgu dela 21. stoletja. Navedene spremembe so osnova za zakonodajni in vsebinski okvir priporočil in ukrepov EU politike, zato se bomo posvetili tudi sprejetim politikam zaposlovanja, aktualnemu stanju na področju nacionalnih politik, ki pomembno vplivajo na bolj učinkovito integracijo dolgotrajno brezposelnih na trg dela. Predstavili bomo tudi evidence po Zakonu po urejanju trga dela, obveznosti brezposelnih oseb in storitve na trgu dela.

Vsebine seminarja predstavljajo osnovo za razumevanje pomena in vloge storitev zaposlitvene rehabilitacije kot nadgradnje obstoječih storitev na trgu dela, kot tudi odgovornosti in zavezanosti k uresničevanju skupnih ciljev vseh deležnikov na trgu dela.

Enodnevni seminar bo v četrtek, 23. maja 2019 od 9.00 do 14.50 ure, v prostorih URI Soča, Čufarjeva 5, Maribor.

Enodnevni seminar bo potekal skupaj 6 pedagoških ur. Program seminarja je v prilogi.

Prijava in odjava udeležbe


Prijavnico za udeležbo na seminarju pošljite najpozneje do 20. maja 2019 na naslov: Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji, pisarna: Linhartova 51, 1000 Ljubljana, po faksu 01 280 34 51 ali po elektronski pošti: zizrs@siol.net.

Kotizacija in plačilo


Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (brez DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 80,00 € (brez DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, strokovno gradivo ter napitke v odmorih.
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

Zato vas vljudno vabimo, da omogočite udeležbo vašim strokovnim delavcev.

VABLJENI!

ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke