SPOŠTOVANI!

Vabimo vas na enodnevni seminar – učno delavnico iz kataloga izobraževanj ZIZRS za strokovne delavce v letu 2018, ki ga organiziramo skupaj z Zbornico delovnih terapevtov Slovenije – strokovno združenje. Seminar predstavlja eno od možnosti obveznega izobraževanja v organizaciji ZIZRS za strokovne delavce, ki so osvojili specifična znanja v dodiplomskem študiju in zaključili visokošolsko izobraževanje za delovne terapevte.

Tema enodnevne delavnice je: »DELOVNA TERAPIJA IN ZAPOSLITVENA REHABILITACIJA«

Seminar je namenjen  delovnim terapevtom, tako tistim, ki delajo na področju poklicne in zaposlitvene rehabilitacije kot tistim, ki se pri svojem delu v drugih programih srečujejo s težavami in potrebami uporabnikov na področju vključevanja in vračanja na delo.

Delavnica bo v četrtek, 29. marec 2018 v Ljubljani, v prostorih Centra Sonček Šiška, Trg Komandanta Staneta 5.

Delavnica bo potekala skupaj 6 pedagoških ur. Program delavnice je v prilogi.
Prijava in odjava udeležbe

Prijavnico za udeležbo na delavnici pošljite najpozneje do 19. marca 2018 na naslov: Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji, pisarna: Linhartova 51, 1000 Ljubljana, po faksu 01 280 34 51 ali po elektronski pošti: zizrs@siol.net.

Kotizacija in plačilo

Kotizacija za posameznega udeleženca je 100,00 € (z DDV). Za udeležence iz članice ZIZRS pa 80,00 € (z DDV). Kotizacijo nakažite na transakcijski račun 03134-1000328103, odprt pri SKB Banki d.d. Cena vključuje udeležbo, gradivo, ki ga bodo prejeli udeleženci ter napitke v odmorih.
Udeležba na izobraževanju šteje kot strokovno izobraževanje strokovnih delavcev po 2. točki 9. člena Zakona o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov (UL RS, št. 87/11).

VABLJENI!
ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Linhartova 51
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke