Priznanja ZIZRS


ZIZRS od leta 2013 na podlagi posebnega pravilnika o priznanjih na področju zaposlitvene rehabilitacije/poklicne rehabilitacije in vsakoletnega razpisa podeljuje priznanja dr. Zdravka Neumana kot najvišja priznanja za dolgoletno delo in dosežke na področju zaposlitvene rehabilitacije/poklicne rehabilitacije.


Priznanja ZIZRS so poimenovana po prof. dr. Zdravku Neumanu, človeku, ki je pustil v poklicni rehabilitaciji neizbrisano sled. Zdravko Neuman je vzor pedagoga in sodelavca, ki je doumel, da je naše delo enkratno in neponovljivo pri skrbi za osebno rast naših uporabnikov storitev zaposlitvene rehabilitacije/poklicne rehabilitacije – to je invalidov oziroma oseb, ki bodo ta status dobile. Njegova razmišljanja in delo sta prestali preizkus časa.

Priznanja ZIZRS se podeljuje posameznikom, ki so celo življenjsko pot ali pa večino od njihove delovne kariere namenili delu z in za invalide. Pri vseh gre za izjemno delo pri uresničevanju tega poslanstva ter dolgoletno vztrajanje pri strokovni rasti in nesebičnem prispevku dograjevanju sistema zaposlitvene rehabilitacije/poklicne rehabilitacije.ZIZRS - Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji

Dunajska cesta 5
1000 Ljubljana
Telefon: 01 280 34 50
E-pošta: zizrs@siol.net
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni piškotke